Palmyra Residence

Se încarcă

Palmyra Residence este un ansamblu rezidențial cu apartamente, locuri de parcare, spații verzi și zone de recreere situat în cartierul Andronache, sector 2, București. Direct de la dezvoltator!

MK ROM FACTOR SRL
Cod unic de înregistrare: 15646795
Număr de înregistrare: J40/10726/2003
Soseaua Andronache, 199, Bucureşti Sectorul 2, 70000, România
0739.999.997

office@palmyraresidence.ro

© Palmyra Residence 2024. Toate drepturile rezervate.

Palmyra Residence este cel mai nou ansamblu rezidențial din cartierul Andronache, sector 2 al Capitalei, construit pe o suprafață totală de peste 25.000 mp, având chiar în centru propria sa oază de verdeață ~ 6000 mp de spații verzi amenajate spectaculos cu plante, copaci, gazon, dar și locuri de joacă și recreere.
Ansamblul Palmyra include 3 clădiri cu peste 600 de apartamente rezidențiale, de 2, 3 și 4 camere, cu balcoane ori terase generoase, compartimentări inteligente, în mai multe tipologii, spații comerciale la parter și locuri de parcare dotate cu stații de încărcare pentru mașini electrice.

Situat într-o zonă liniștită, curată, în cartier predominând casele individuale, având totul aproape - la doar 300m de o nouă zonă comercială aflată în continuă dezvoltare, pe vechea platforma Helitube, la 500m de Carrefour, deservit de facilități precum stații de autobuz și liniile de tramvai, ansamblul Palmyra se bucură de o locație foarte avantajoasă – în apropiere de autostrada A3, cu acces facil către zona de business a Bucurestiului și în imediată apropiere de zona Pipera, 20 min de zona comercială Băneasa, foarte aproape de grădinițe, școli, supermarketuri, farmacii, spitale și parcuri publice.

Apartamentele dispun de finisaje și dotări premium, care vor contribui substanțial la starea de bine de acasă. Fiecare apartament beneficiază de bucătărie închisă ori deschisa  după preferință, centrala termica individuala, contorizare individuală (apă, gaz, curent electric), placari cu plăci ceramice, obiecte sanitare, parchet laminat, ferestre și uși, toate de calitate superioară.

Palmyra Residence folosește COOKIES

Făcând clic pe „Da, accept” sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor instalate pe site. Acestea sunt folosite pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare posibilă.

Detalii